Nem sikerült a pontszerzés


2015-08-28 20:56:52  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nem sikerült a pontszerzés főképe
Az U19-es és az U17-es utánpótlás labdarúgó bajnokságban a Pápai Egyesített Labdarúgó Club hazai közegben lépett pályára. Mindkét pápai csapat egy korosztállyal feljebb szerepel, így sem az U18-as, sem az U16-os alakulat nem számíthat könnyű szezonra. Rögtön az első, hévízi első fordulóban ez be is bizonyosodott, hiszen két nappal ezelőtt az idősebbek öt, a fiatalabbak hat kapott góllal utaztak haza. Kálmán István és Orovecz András tanítványai bízva a hazai pálya nyújtotta előnyben pontért, pontokért léptek pályára. Az U19-es mérkőzésen az első félidő 29.percében a vendégek szerezték meg a vezetést, egy óra játék után pedig már kettő volt a csornaiak előnye. A hazaiak előtt több szépítési lehetőség is adódott, ezek azonban kimaradtak, így a 76. percben esett harmadik vendég találattal eldőlt a három pont sorsa.

PELC U18 – Csorna 0-3 (0-1) Gsz.: Bősze, Kovács, Csillag

Kálmán István: Ha a második játékrészben értékesítjük a kínálkozó lehetőségeinket, akár pontot is szerezhettünk volna, sőt ha hátul kicsit jobban koncentrálunk, akár a győzelem is meglehetett volna. Igyekszünk tanulni a hibáinkból, a bajnokságban szeretnénk a középmezőnyben megragadni, és egy jó tavasszal akár előrébb is lépegetni.

PELC U18: Bors – Raksányi, Papp, Böröczky (’46 Farkas), Németh – Hujter (’46 Balogh), Lőke, Hornyacsek, Nagy (’46 Szabó)– Barth, Koch (’46 Györkös)

Az U17-es gárda egy végig kiélezett találkozón 3-2-es vereséget szenvedett, így nekik sem sikerült megkezdeni a pontgyűjtést.

PELC U17 – Csorna 2-3 (1-2) Gsz.: Bognár, Novák (öngól) ill. Potyondi, Szabó (öngól), Németh

PELC U17: Dokter – Böröczky (’80 Bankó), Bognár, Szabó (’51 Péter), Hanania – Gulyás, Kolozsvári, Fribék, Mogyorósi – Márton (’80 Pintér), Horváth (’71 Szász)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!