Augusztus 30-án asztalitenisz verseny


2015-08-27 19:23:52  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Augusztus 30-án asztalitenisz verseny főképe
A Pápa és Környéke Asztaliteniszezői SE augusztus 30-án vasárnap 10 órától pótolja az év elején elmaradt városi-körzeti felnőtt versenyt, női és férfi egyéni kategóriában, valamint összevont párosban. A szervezők a jelentkezők nevezését 9:30-ig várják, a Szent István u. 12. szám alatti új edzőteremben. Nyőgér István szervező, az egyesület alelnöke elmondta, bizalommal várják a Pápa környéki községek két-két legjobb női és férfi játékosát, pápaiak esetében pedig aki nem tagja az egyesületnek, attól előzetes jelentkezést kérnek személyesen, telefonon vagy a pekasevezeto@gmail.com címen. A versenybíró Péter Pál mesteredző lesz, a kategóriák első három helyezettje mellett a szervezők különdíjakkal is készülnek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!