Élőben a Perutz FC meccse(i)


2015-08-27 19:12:06  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: mlsz.hu  | 


Élőben a Perutz FC meccse(i) főképe
A 2015/2016-os bajnoki idényben először van lehetőség interneten megtekinteni megyei első osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzéseket. Korábban a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém megyei Igazgatóságának hivatalos youtube csatornáján a Balatonalmádi – Dudar megyei kupadöntőt láthatták élőben a szurkolók, legutóbb pedig a Perutz FC – Herend összecsapást követhették nyomon az érdeklődők. A sor folytatódik, a tervek szerint legközelebb a szeptember 12-ei Perutz FC – Peremarton meccs lesz látható - az internet elérhetőség függvényében lehet változás. Amennyiben a technikai feltételek adottak lesznek, a pápaiak idegenbeli mérkőzéseit is figyelemmel lehet kísérni, erről természetesen időben beszámolunk.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!