Aegon Játszótéri Nap régi és új programelemekkel


2015-08-27 17:11:08  | cikk: HuHa  | 


Aegon Játszótéri Nap régi és új programelemekkel főképe
Remélem, hogy a volt Kilián lakótelepen és környékén élők nem babonásak, hiszen ez lesz a 13. Aegon Játszótéri Nap a városrészen – mondta tréfásan Unger Tamás alpolgármester, a városrész önkormányzati képviselője a szombati (augusztus 29-ei) program kapcsán. Mint mondta, a városrészi napok hagyományai szerint szervezték meg az egész napos rendezvényt és bíznak abban, hogy nagyon sokan kilátogatnak a játszótérre és környékére, hogy részt vegyenek a programokon.
A délelőtt itt is jótékonysági főzőversennyel indul, eddig 20 csapat nevezett a mindenhol népszerű megmérettetésre.
-A főzőversenyen befolyó adományokat olyan szervezetek, egyesületek számára ajánljuk fel, melyek a fogyatékkal élők számára jelentenek segítséget – emelte ki.

A programból ezúttal sem hiányoznak a sportprogramok, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt lesz focitorna és megrendezik az Aegon Kupa – streetball versenyt is. Régi-új eleme lesz az Aegon Játszótéri Napnak a családi vetélkedő, mely évekkel ezelőtt nagy sikerrel zajlott, később aztán jelentőségét veszítette, ám most megpróbálják újjáéleszteni a játékos versenyt. A nevező családi csapatoknak elsősorban ügyességi feladatokat kell megoldaniuk a lakótelep különböző pontjain, de néhány olyan kérdésre is számíthatnak, melyek a volt Kilián lakóteleppel kapcsolatosak. A vidám családi vetélkedőre még lehet jelentkezni a JMSZK-ban – tudtuk meg a képviselőtől.
A rendezvényre kilátogatókat több gyermekprogram is várja: lesz meseelőadás, kézműves foglalkozás, közös játék, műsorral mutatkoznak be a városrész óvodásai és iskolásai, a felnőtteket pedig nóták, nemzetek dalai és táncdalslágerek szórakoztatják délutántól. Az estét Varga Feri és Balássy Betti fellépése koronázza meg, majd nosztalgia buli szórakoztatja a vendégeket.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!