Szépségverseny a Várkertfürdőben


2015-08-26 11:55:37  | cikk: HuHa  | 


Szépségverseny a Várkertfürdőben főképe
Strandszépe választással egybekötött éjszakai fürdőzéssel búcsúztatja a nyarat a Várkertfürdő pénteken. A szezonzáró rendezvény fő programjára, a szépségversenyre 16 éven felüli lányok, hölgyek, asszonyok jelentkezését várják a szervezők. A kétfordulós versenyen az indulóknak előbb utcai ruhában, majd fürdőruhában kell bemutatkozniuk a zsűri és a közönség előtt. A könnyed hangulatú megmérettetésen résztvevők valamennyien ajándékot kapnak, az első három helyezett pedig értékes ajándékokat vihet haza, sőt a közönség is szavazhat a legszebbnek tartott lányra – tájékoztatta hírportálunkat az augusztus 28-ai programról Nagy Zsolt, a Várkertfürdő vezérigazgatója.

Hozzátette, a szépségverseny mellett a DRuMSTeRS dobzenekar lép fel az éjszaki fürdőzésen, a forró hangulatú, latinos stílus vélhetően mindenki tetszését elnyeri. A programról ezúttal sem hiányzik majd a diszkó és karaoke parti, no és persze a csillagfényes fürdőzési lehetőség.
-A termálfürdő medencéi, a Termálkert kiúszó medencéje, a Nagytappancs medence és az Adrenalin csúszdatorony üzemel a péntek éjszakai rendezvényen, a legutóbbi hasonló programunkon mindegyiknek nagy sikere volt a vendégek körében – mondta.

A szervezőktől megtudtuk, még várják a csinos lányok jelentkezését a szépségversenyre. A jelentkezési lap letölthető a Várkertfürdő honlapjáról (www.varkertfurdo.hu), a létesítmény Facebook oldaláról, de a termálfürdő pénztárában is ki lehet tölteni.
A szezonzáró éjszakai fürdőzés pénteken 21 órakor kezdődik és éjfélig tart, a szépségverseny 21 óra 30-kor indul.
Az időjárási előrejelzés szerint igazi kánikula ígérkezik péntekre, verőfényes napsütéssel és kellemes, 20 fokos éjszakai hőmérséklettel, minden adott lesz tehát egy fergeteges strandpartihoz.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!