Utánpótlás labdarúgás: Egy győzelem, egy vereség a nyitányon


2015-08-24 20:03:48  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Utánpótlás labdarúgás: Egy győzelem, egy vereség a nyitányon főképe
Az U19-es pontvadászatban Mosonmagyaróvár ellen vágott neki a 2015/2016-os küzdelmeknek a Pápai Egyesített Labdarúgó Club alakulata. Jevgenyij Baranov csapata meglehetősen szűk kerettel várta a nyitányt – a cserepadon mindössze két játékos fogalt helyet - emiatt nem ígérkezett könnyűnek az előttük álló 90 perc. Az első félidőben a vendégek domináltak, a sárga mezes hazaiak kontrából igyekeztek veszélyt okozni, kevés sikerrel. A 40. percben Németh Ákos szabálytalankodott a tizenhatoson belül, amit a játékvezető sárga lappal és tizenegyessel „jutalmazott”. A labda mögé Horváth állt, aki nem hibázott, ezzel a góllal vezetett a Mosonmagyaróvár a szünetben. Szünet után a hazaiak edzője cserékkel igyekezett frissíteni csapatán, kevés sikerrel, a 2-0-s vendég siker egy szöglet utáni fejesből Pál jóvoltából alakult ki.

PELC U19 – Mosonmagyaróvár 0-2 (0-1) Gsz.: Horváth, Pál

Jevgenyij Baranov: Ahogy az alapozás során, úgy a mai bajnokin is létszámgondokkal küzdöttünk, szeretném megköszönni a gyerekeknek, hogy így álltak a mai meccshez, nem volt könnyű dolgunk, a mérkőzés előtt sem tudtam még pontosan, kikre számíthatok. Az eredmény ellenére nem volt sima meccs, játékban egyenrangú partnerek voltunk, talán erőnlétben fölénk kerekedtek. Dolgozunk tovább, úgy tűnik, hogy ezen a héten az edzéseken már bővebb lesz a keretünk.

PELC U19: Schilde – Barcsa, Kovács, Ihász, Pető – Laki, Schilde, Dömötör (’46 Hornyacsek), Kovács – Németh (’46 Sipos), Lőke

Az U17-esek győzelemmel kezdtek, méghozzá magabiztos sikert könyvelhettek el, 2-0-s félidő után 4-0-ra nyert Lantai Balázs alakulata, Györkös Bence mesterhármasa mellett Farkas Bence talált a kapuba.

PELC U17 – Mosonmagyaróvár 4-0 (2-0) Gsz.: Györkös 3, Farkas

Lantai Balázs: Megérdemelt győzelmet arattunk a Mosonmagyaróvár felett, a mutatott játékkal az eredmény ellenére nem voltam maradéktalanul elégedett, van még min dolgozni, a folytatásban ezt fogjuk tenni.

PELC U17: Szigeti – Hujter, Böröczky, Bognár, Balogh – Koch (’66 Fribék), Nagy, Szabó E., Szabó B. – Farkas, Györkös

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!