Teltházas ABBA Show - Véget ért a Nyáresték


2015-08-24 11:56:23  | cikk: pgya  | 


 Teltházas ABBA Show - Véget ért a Nyáresték főképe
Hatalmas sikerrel zárult tegnap este a Nyáresték a pápai Esterházy-kastély udvarán rendezvénysorozat. Az öt előadásból álló programkínálatot Pápa Város Fúvószenekarának koncertje zárta, amelyre a kastélyudvaron felállított ezerfős lelátó minden helyét elfoglalta az érdeklődő közönség.

A Fúvós Show-on ezúttal is a legnépszerűbb ABBA dalok feldolgozását adták elő, akárcsak az újévi koncerten, Horváth Adrián vezényletével. Az év eleji koncert a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ falai között hangzott el, tegnap adatott meg a lehetőség arra, hogy a pápai közönség a szabadtéri hangzást is élvezhesse.
A produkció időközben meghozta gyümölcsét is, hiszen megkapta a Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetségtől felső kategóriában a kiemelt arany minősítést.

A zenekar ezúttal is igazi show-t varázsolt a színpadra, a fúvósok mellett a vonós szekciót a JMSZK Kamarazenekara alkotta – élükön Nagy Tiborral – , vokálnak pedig Pápa Város Bárdos Lajos Vegyeskarát kérte fel az együttes, a kórust Fehér Ferenc vezette. A világszerte ismert dalok Kövendy Eszter és Melkovics Zoltán operaénekes – Ekanem Bálint Emota egyéb elfoglaltsága miatt – előadásában hangzottak el, táncos betétekkel a Rebel Lion TSE tagjai színesítették az előadást, Kocsis Attila vezetésével.

Pápa Város Fúvószenekara legközelebb augusztus 29-én szombat este hét órától „Tíz év, tíz sláger” címmel tart egész estés előadást ugyancsak az Esterházy-kastély udvarán.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!