Asztalitenisz: Felnőtt és utánpótlás csapat is indul


2015-08-18 08:44:51  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Asztalitenisz: Felnőtt és utánpótlás csapat is indul főképe
Újra lesz pápai csapat a megyei asztalitenisz bajnokság élmezőnyében. A Megyei Asztalitenisz Szövetség ugyanis elfogadta a Pápa és Környéke Asztaliteniszezői Sportegyesület és a Jákó-Klub Egyesület közös nevezését. Az együttműködés részeként hozzájárult a volt Tarczy-s versenyengedéllyel rendelkezők közül megmaradt aktív játékosok átigazolásához, akik többségükben éltek is a lehetőséggel. Rozsnyai László elnök és Nyőgér István alelnök, csapatvezető elmondták, a felnőtt pontvadászat mellett neveznek abba a külön utánpótlás-bajnokságba is, melyet idén először hirdetett meg a Veszprém Megyei Asztalitenisz Szövetség Mindegyik korosztály nyitott még, továbbra is várják az érdeklődőket. Az edzések beindulását is érintő megbeszélésre augusztus 18-án, kedden 18 órakor a Szent István út 12. előterében várják bizalommal az érdeklődőket, aki egyéb okok miatt nem tud a keddi alkalmon részt venni, a pekasevezeto@gmail.com e-mail címen illetve a Facebookon is érdeklődhet.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!