Továbbra is pozitív kampányt folytatunk-sajtótájékoztatót tartott a Fidesz helyi szervezete


2010-03-19 18:42:32  | cikk: HuHa  | 


Véget ért a 2010-es országgyűlési választások első – jelöltállítási - szakasza. A jelölő szervezetek ma 16 óráig adhatták le az összegyűjtött ajánlószelvényeket a választási irodákon. Dr. Kovács Zoltán, a Fidesz-KDNP múlt pénteken hivatalosan nyilvántartásba vett országgyűlési képviselőjelöltje  16 óra 15-kor tartott sajtótájékoztatót, melyen köszönetet mondott mindazoknak, akik ajánlószelvényükkel őt támogatták és azoknak, akik a szelvények gyűjtésében segítettek. Az összegyűlt  15382  ajánlószelvény kiemelkedően magas támogatottságot jelent és azt jelzi, hogy az emberek nagy része változást akar -mondta el.
A jelölt a valasztas.hu legfrissebb információit is ismertette: Veszprém megye 3. számú választókerületében 3 egyéni jelölt indul – a Fidesz-KDNP, az MSZP és a Jobbik képviseletében – és rajtuk kívül még két szervezet állíthat megyei listát.
A választási kampány következő szakaszában fokozottan jelen lesznek a közterületeken, rendezvényeket szerveznek és vendégeket hívnak, hogy minél több választópolgárral ismertessék meg a Fidesz programját. A továbbiakban is pozitív kampányt folytatunk, nyilvánvaló, hogy rámutatunk az elmúlt időszak hibáira, de nem veszünk részt abban a személyeskedő és néha gyűlölködő kampányban, amit a Jobbik folytat– mondta el dr. Kovács Zoltán. A jelölt szerint az ajánlószelvények száma és a választókkal való személyes találkozások tapasztalatai azt mutatják, hogy itt az idő a változásra.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!