Mezbemutató és csapatfotózás a Perutznál


2015-08-13 18:57:29  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Babos Petra  | 


Mezbemutató és csapatfotózás a Perutznál főképe
Sajtótájékoztató keretében a Perutz stadion klubházában csütörtökön Bocskay László, a Perutz FC elnöke és Glatz Lajos sportmenedzser bemutatta a Perutz FC 2015/2016-os szezonban használandó új hazai és idegenbeli mezét. A hazai szerelés - követve a hagyományokat - sárga felsőből, kék nadrágból és kék sportszárból áll, az idegenbeli színösszeállítás pedig a város színére emlékeztető sötétpiros-kék színben pompázik, a kerethez tartozó három kapus pedig narancssárga mezt és fekete nadrágot húz magára a bajnokikon. Természetesen a mezen a város, valamint a klub címere is megtalálható, a hátoldalán pedig a szám fölött a csapat neve olvasható. Az egyesület elnöke örömét fejezte ki, hogy most már a nagyközönség felé is egységes képet tudnak közvetíteni, a jövő terveivel kapcsolatban pedig elmondta, hamarosan elkészül a hivatalos honlap, addig is érdemes a klub hivatalos Facebook oldalát figyelni. Bocskay László bejelentette, hogy a teljes játékoskeret mellett Marton Miklós vezetőedző munkáját segítő team is összeállt, a sportorvos dr. Ferenczy András lett, Váradi Zsolt a gyúrói, Glatz Lajos pedig a sportmenedzseri feladatokat látja el. Utóbbi kifejtette, bár megyei első osztályú mérkőzésről van szó, a körítés az NB I-ben már megtapasztalt lesz, tehát készülnek hangosbemondóval, kijelzővel, büfével és lesz előzetes jegyvásárlási lehetőség is.
A sajtóesemény után a hagyományoknak megfelelően elkészültek a játékosokról az egyéni fotók, végül pedig a közös csapatkép is, melyről elfoglaltság miatt néhányan hiányoznak. A Perutz FC augusztus 16-án Balatonalmádi ellen idegenben kezdi a bajnokságot, a hazai közönség augusztus 22-én, szombaton 17 órától Herend ellen láthatja a csapatot.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!