Folytatódnak a kispályás küzdelmek


2015-08-12 11:55:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Folytatódnak a kispályás küzdelmek főképe
Júniusban a városi kispályás labdarúgó bajnokság első és másodosztályában egyaránt lezárultak a tavaszi találkozók. Az első csoportban nyolc alakulat mérkőzött meg egymással, féltávnál a Spartacus ’98 Gépkölcsönző FC előnye két pont a Kiliáni Ördögök előtt, a dobogó legalsó fokát a Valkon-Sector FC alakulata foglalja el. A másodosztályban még szorosabb a vetélkedés, a sort egy pontos előnnyel a Tókerti Betyárok vezeti, mögötte a KLBK együttese áll, őket az FC Dortgrund követi. A kispályás bizottság elkészítette az őszi szezon időbeosztását, eszerint a csapatok augusztus 24-én folytatják a küzdelmeket, a pontvadászat októberben zárul. A szervezők a csapatvezetők számára új jegyzőkönyvet készítettek, mely IDE kattintva érhető el.

Az első osztály első őszi fordulójának párosítása (08.24-08.28.):
Combragyöngék-Presztízs - Spartacus ’98 Gépkölcsönző
Tökutolsó Fc - Kiliáni Ördögök
Valkon-Sector - Futrinka utca
Inter-Thermo Kertváros - PIHA SC

A teljes sorsolás ITT!

A másodosztály első őszi fordulójának párosítása (08.24-08.28.):
SAC - Fanatinaikhos
Nagygyimót - Tókerti Betyárok
Johnson - K.L.B.K.
Dortgrund – Csillámpóni

A teljes sorsolás ITT!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!