Hatodik alkalommal találkozik a Lombard és az Újpest


2010-03-19 13:27:01  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Vasárnap a hatodik bajnoki mérkőzés következik a Lombard Pápa és az Újpest FC között. Első alkalommal 2004. október 2-án Pápán találkozott a két gárda, ahol Bükszegi két góljával 2-1-re diadalmaskodtak a lilák. A második bajnokira 2005. április 23-án került sor a Megyeri úton, amikor 0-0-s félidő után 3-1-re nyertek a házigazdák. A gólokat Farkas és Tóth N. (2) lőtte. A harmadik mérkőzést is sikerült megnyernie az Újpestnek, mivel 2-1-es félidő után, 3-1-re győzték le a mieinket. Akkor Feczesin Róbert kétszer, Tóth Norbert egyszer volt eredményes, a szépítő találatunkat Remili szerezte. A negyedik összecsapáson 2006. április 28-án végre sikerült két vállra fektetni a lilákat, akkor 2-1-es pápai győzelem született, Fabinho és Homma talált be, a vendégek részéről a „Pápa-specialista” Tóth Norbert volt eredményes. Az ötödik mérkőzés a 2009/2010-es bajnokság őszi idényében, a Szusza Ferenc Stadionban 3-0-ás vendégsiker született. Az augusztus 16-án lejátszott bajnokin Bali, Farkas és Rebryk volt eredményes. Az eddigi öt bajnoki találkozó tehát három Újpest és két Lombard sikerrel végződött.
A találkozót az a Kassai Viktor dirigálja, aki a 2008-as év szakmai munkájának értékelése alapján az IFFHS (Nemzetközi Futballtörténészek- és Statisztikusok Szövetsége) szerint a világ 12. legjobb játékvezetője és legutóbb a Sevilla – CSZKA Moszkva Bajnokok Ligája nyolcaddöntőt vezette.
(Forrás:ujpestfc.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!