Végleges a Perutz kerete, szépen fogynak a bérletek


2015-08-10 13:24:34  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Végleges a Perutz kerete, szépen fogynak a bérletek főképe
Az augusztus 16-ai, Balatonalmádi elleni bajnoki rajtra készülő Perutz FC véglegesítette játékoskeretét. Marton Miklós vezetőedző 27 fős kerettel számolhat az őszi és tavaszi szezon során. A klub hivatalos játékoskeretéhez Badics Patrik, Ékes József, Forsthoffer Ákos, Györkös Zoltán, Horváth Ádám, Horváth Dávid, Kálmán István, Kálmán Norbert, Kincses Gábor, Magasy Gergely, Mészáros Dávid, Nemes Róbert, Orovecz András, Palkovics Ádám, Porcelán Kristóf, Pődör Szabolcs, Páli Márk, Radó Tamás, Róka Roland, Szabó Bálint, Szabó Bence, Szabó Martin, Szíjártó Kristóf, Tóth Máté, Ughy István, Venczel Zoltán, Véber Gergő és Marton Miklós vezetőedző tartozik.
Glatz Lajos technikai vezető érdeklődésünkre elmondta, nagyon hálás a vezetőség a szurkolóknak, amiért az előzetesen reméltnél is jobban fogynak a bérletek, augusztus 10-éig már közel 100 bérletese van a csapatnak. A bérletek árusítása természetesen tovább folytatódik, melyeket hétfőtől péntekig 9 és 17 óra, valamint szombaton 9 és 12 óra között a Tourinform irodában lehet megvásárolni (Pápa, Márton István u. 10. – 06-89/777-047). A féléves felnőtt bérletek 2500 forintba kerülnek, melyekhez a nyugdíjasok és a diákok 1000 forintért juthatnak hozzá. A Perutz meccsekre 500 forint lesz a teljes árú felnőtt belépő, a nyugdíjasok és a diákok 250 forintért válhatnak jegyet, a 14 éven aluliak pedig ingyenesen léphetnek be a Perutz Stadionba. A Perutz a Balaton-parti kirándulás után augusztus 22-én 17 órától Herendet fogadja.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!