Sima Perutz-győzelem a bajnoki főpróbán


2015-08-09 20:52:32  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Sima Perutz-győzelem a bajnoki főpróbán főképe
Magabiztos, 3:1-es győzelmet aratott a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság rajtjára készülő Pápai Perutz Futball Club a bajnoki start előtti szombati főpróbán a Perutz Stadionban.

Marton Miklós tanítványai a Vas megyei első ligában szereplő Jánosházával vívtak edzőmeccset. A találkozó első félidejében a vendégek szereztek vezetést, majd Venczel Zoltán kettő, valamint Szabó Bálint egy találatával megfordította az állást és növelte előnyét a Perutz FC. A második játékrészben már nem született gól, összességében pedig a pápaiak magabiztos játékkal sima, 3:1-es győzelmet arattak. Marton Miklós vezetőedző elégedett volt a csapatával. Megjegyezte, ugyan a mérkőzés elején volt egy kis zavar a Perutz középpályáján, ezért a jánosházaiak többet birtokolta a labdát, de az ezúttal még fekete-kék mezben futballozó hazaiak ezt gyorsan megbeszélték, és átvették a játék irányítását.

– Bőven voltak szépen kialakított helyzeteink, de ezekből nem sikerült a kapuba találnunk. Viszont letámadásból többször is labdát szereztünk, és ezekből szép gólokat rúgtunk – fogalmazott Marton Miklós. A vezetőedző hozzáfűzte, a Perutz FC 28 fős keretével ugyancsak elégedett, azonban vannak játékosok, akiknek még sokat kell fejlődniük. Mint mondta, a bajnokság rajtja előtti utolsó hét sok-sok gyakorlással telik majd.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!