Csapatépítő kézilabdatábor


2015-08-08 14:26:49  | cikk: pt  | fotó: Bakonyerdő Pápa  | 


Csapatépítő kézilabdatábor  főképe
Egyhetes edzőtábort szervezett utánpótlás-játékosai számára a Bakonyerdő Pápa kézilabdacsapata. A bentlakásos táborban több mint 20 ifjú sportoló vett részt, akiknek a programsorozat ideje alatt a Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola kollégiumában volt a szállásuk.

– Minden nap reggel 7 órakor hosszútávfutással indítottunk a Mező-pályán, ezt követte a reggeli – tudtuk meg Kapcsándi Kristóf edzőtől, a tábor szervezőjétől. – Fél 9-kor egységesen átbicikliztünk a városi sportcsarnokba, ahol a délelőtt folyamán erősítő köredzést tartottunk, melyen elsősorban a lábmunka volt hangsúlyos. Ezt követően visszatekertünk a kollégiumba, majd ebéd után szabadprogram, többek között kártya és pingpong várta a résztvevőket. Délután fél háromtól ismét a sportcsarnokban tartottunk labdás technikai edzést, amit vacsora követett – ismertette a táborozók napi programját a fiatal tréner.

Kapcsándi Kristóf kiemelte: időt szakítottak a különféle csapatépítő programokra is, valamint a résztvevők játékvezetői teszteket töltöttek ki, hogy rálátásuk nyíljon a sportág szabályaira, továbbá régebbi, klasszikus kézilabda-mérkőzésekkel ismerkedtek meg. A kézilabdatábor vasárnapi zárásaként a szülőkkel és a hozzátartozókkal családi nap keretében közös főzést tartanak az iskola udvarán.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: kézilabda | tábor
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!