Perutz-győzelmek a hazai minitornán – Kedden kezdődik a bérletárusítás


2015-08-03 08:16:56  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Perutz-győzelmek a hazai minitornán – Kedden kezdődik a bérletárusítás főképe
Három labdarúgócsapat, a Győr-Moson-Sopron megyei első osztályú Bácsa FC, a Komárom-Esztergom megyei első ligás Bábolna FC, valamint a Veszprém megyei élvonalra készülő házigazda Pápai Perutz Futball Club egy-egy 45 perces mérkőzést vívott egymással szombaton kora este a Perutz Stadionban. A pápaiak mindkét meccsüket megnyerték, így az első helyen végeztek a bajnokságra való felkészülést szolgáló minitornán.

A Perutz elsőnek Bácsa együttesével mérte össze az erejét. A hazaiak kapujában Szijjártó állt, a mezőnyben pedig a Badics, Györkös, Horváth Á., Horváth D., Mészáros, Palkovics, Páli, Szabó B., Tóth M., Venczel alkotta csapat 1:0-s győzelmet aratott. A mindent eldöntő gólt Páli Márk szerezte.

A Bábolna ellen az Erdősi, Fosthoffer, Kálmán, Kincses, Magasy, Nemes, Pődör, Szabó M., Ughy, Véber összetételű Perutz vette fel a harcot, melynek hálóját ismét Szijjártó védte, csereként pedig pályára lépett Marton Miklós vezetőedző is. A találkozón a Komárom-Esztergom megyeiek szerezték meg a vezetést, azonban Kálmán Norbert, illetve Ughy István találataival megfordította az eredményt és megnyerte a meccset a Pápa.

Bácsa és Bábolna összecsapásán a Győr-Moson-Sopron megyeiek 2:0-ra nyertek, így ők értek be a második helyre.

Marton Miklós a két 45 perces edzőmeccs után elégedett volt a tanítványaival. – Amíg erőnlétileg jól álltunk, addig a játékunk sem volt rossz. Visszakaptam a srácoktól a begyakorolt figurákat, amiket szépen végrehajtottunk. Sajnos igencsak későn tudtuk elkezdeni a felkészülést, ezért erőnlétben valószínűleg nagyon le vagyunk maradva a többi csapathoz képest. Sokat kell még dolgoznunk, de mindenki becsülettel teszi a dolgát, és be fogjuk hozni a lemaradásunkat – hangsúlyozta a vezetőedző. Kérdésünkre elárulta, játékosai hozzáállását nem érheti kritika, ha pedig valamelyik labdarúgóval ilyen téren esetleg gond lenne, akkor az érintett úgysem lenne sokáig a Perutz FC tagja. Marton Miklóstól megtudtuk azt is, hogy a játékoskeret gyakorlatilag véglegesnek tekinthető. – Továbbra is napi egy edzéssel készülünk. Emellett szeretnénk még minél több felkészülési mérkőzést játszani, hiszen a meccsnél jobb edzés nincs – fűzte hozzá a tréner.

Glatz Lajos, a Perutz FC technikai vezetője elmondta: kedden megkezdődik a csapat őszi mérkőzéseire szóló bérletek árusítása, melyeket a Tourinform irodában lehet megvásárolni. A féléves felnőttbérletek 2500 forintba kerülnek, amihez a nyugdíjasok és a diákok 1000 forintért juthatnak hozzá. A Perutz-meccsekre 500 forint lesz a teljes árú felnőttbelépő, a nyugdíjasok és a diákok 250 forintért válhatnak jegyet, a 14 éven aluliak pedig ingyenesen léphetnek be a Perutz Stadionba.

A Perutz FC szombaton 18 órától a Vas megyei első osztályú Jánosházával játszik edzőmeccset a Perutz Stadionban.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!