Forró hangulat a hűvös éjszakában a Várkertfürdőben


2015-08-02 09:59:47  | cikk: HuHa  | 


Forró hangulat a hűvös éjszakában a Várkertfürdőben főképe
Bár a hőmérő higanyszála 12 fokig csúszott vissza péntek éjfélre, ez cseppet sem zavarta azt a közel hétszáz vendéget, aki a Várkertfürdő éjszakai fürdőzési lehetőségét választotta péntek esti programjának. A létesítmény idén először csatlakozott a Magyar Fürdőszövetség Strandok Éjszakája elnevezésű kezdeményezéséhez és kínált változatos programokat a 21 órától hajnali 1-ig tartó rendezvényen.

A hatalmas érdeklődés a fürdő dolgozóit is meglepte, hiszen a korábbi hasonló kezdeményezések nem hoztak ekkora sikert. A látogatók már nyitás előtt fél órával hosszú sorokban kígyóztak a termálfürdő előtt, hogy a rendkívül kedvezményes belépővel igénybe vegyék a különleges szolgáltatást, így az uszodai pénztárt is bevetették a beléptetés gyorsításához, a vendégsereget látva pedig a termálmedencék, a Termálkert és az Adrenalin csúszdatorony mellett a Nagytappancs medencét is megnyitották a szórakozni vágyók előtt.

A vendégek a hűvös éjszakában vígan lubickoltak, csúszdáztak, heverésztek a gyermekmedence kellemes vizében és élvezték az egymást követő, jól ismert világslágereket a retro zenei partin, majd pedig maguk is dalra fakadtak DJ. Béci karaoke partiján. A Várkertfürdő különleges látványosságokat is kínált, a Teleszterion Színházi Műhely tűzzsonglőrei látványos show-t adtak a kiúszó medence partján, varázslatos fényekbe borítva a teliholdas éjszakát, éjfélkor pedig a G.B. Fitness jóvoltából egy rúdtánc bemutatót láthattak a fürdőzők. A lányok a gravitációt meghazudtolva, hihetetlen izomerővel, kecses mozdulatokkal pörögtek, forogtak a rúdon, olyan gyakorlatokat bemutatva, ami elkápráztatta a medencében fürdőző népes közönséget. A Strandok Éjszakájának varázslatos hangulatát a jósda szolgáltatásai színesítették, a fürdő boszija kártyát vetett, viaszt öntött és tenyérből jósolt. Mint mondta, hölgyek és urak, fiatalok és idősebbek egyaránt felkeresték és legtöbben a szerelemmel kapcsolatban akartak megtudni valamit a jövőről.

-Nagyon jól érezzük magunkat – mondta egy közeli faluból érkezett vendég a kiúszó medencében – többször jártunk már itt a Várkertfürdőben, szívesen jövünk ide, ez a program pedig tényleg különleges.
Egy csapat fiatal srácot az Adrenalin csúszdatoronyból visszafelé szólítottunk meg. Ők pápaiak, szintén gyakori vendégei a fürdőnek, s most az éjszaki óriáscsúszdázás vonzotta őket a létesítménybe, de mint mondták, a többi program is elnyerte tetszésüket.

Az éjszaki fürdőzésről természetesen nem hiányzott a beígért nyereményjáték sem, hiszen belépéskor a vendégek egy kérdőívet tölthettek ki, s közöttük tíz ajándékcsomagot sorsoltak ki. Az első nyereményszelvényt Nagy Zsolt, a létesítmény vezérigazgatója húzta ki, a többi szerencsést pedig a már nyertesek. A Várkertfürdő vezetője egyébként maga is elégedetten szemlélte a hatalmas tömeget, mint mondta várakozáson felüli sikere van a Strandok Éjszakájának. Úgy fogalmazott, nagyon örül, hogy ilyen sok vendéget sikerült megszólítani a különleges programmal és jó látni a vidáman fürdőzők seregét.
-Szeretnénk a későbbiekben megismételni ezt a remek hangulatú éjszakát, terveink között szerepel, hogy többször is szervezünk hasonló programot a Várkertfürdőben – mondta. A vezérigazgató köszönetet mondott minden munkatársának, akik a Strandok Éjszakájának szervezésében és lebonyolításában részt vett.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!