A rendőrség is készül a vasárnapi meccsre


2010-03-19 12:40:56  | cikk: HuHa  | 


Haladás, Fradi, Újpest – e három labdarúgó csapat fanatikus szurkolótábora igényel leggyakrabban fokozott rendőri felügyeletet egy-egy mérkőzés során. Vasárnap az Újpest FC vendégeskedik a Perutz Stadionban, így a Pápai Rendőrkapitányság is készül a meccsre. Varga Balázstól, a Közrendvédelmi és Közlekedésrendészeti Osztály vezetőjétől megtudtuk, a pápai rendőrökön kívül a megye összes kapitányságáról érkeznek rendőrök Pápára és a Készenléti Rendőrség állománya is részt vesz a meccs biztosításában.  A járőrök már a vasútállomáson várják a vonattal érkező Újpest szurkolókat, majd az Eszterházy út –Győri út – Várkert út vonalán kísérik őket a stadionhoz. Ezen az útszakaszon a kísérés ideje alatt átmeneti forgalomkorlátozásra kell számítani. Mivel a vasárnap 17 óra 30-kor kezdődő, Lombard Pápa Termál FC - Újpest FC labdarúgó mérkőzést kiemelt biztonsági kockázatú rendezvénynek minősítették, nemcsak a stadion környéki közterületek rendjének megőrzését, hanem a stadion belső biztosítását is a rendőrség végzi. Az osztályvezető arra kéri a pápai és környékbeli lakosokat, hogy - a közlekedés rendjének megtartásáért és gépjárműveik biztonságáért - ez idő tájt a Várkert úton ne parkoljanak.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!