Megkezdte a felkészülést az utánpótlás


2015-07-31 12:58:02  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megkezdte a felkészülést az utánpótlás főképe
Rövid pihenő után a Pápai Egyesített Labdarúgó Club versenykorosztályai megkezdték a felkészülést a hamarosan induló bajnokságra. A csapatoknak egyelőre napi egy edzést vezényelnek az edzők, a napokban pedig kialakul a felkészülési mérkőzések időrendje is. Lantai Balázs az idei szezonban az U17-es korosztályt a másodosztályú észak-nyugati csoportban igyekszik minél jobb helyezéshez segíteni, emellett az U12-es gárdával a Bozsik tornákon szerepel majd.
- Úgy látom, a tavalyi évhez képest fejlődött a társaság, ennélfogva kell, hogy legyenek elvárásaink velük szemben. Az U17-es bajnokságban ismerjük a leendő ellenfeleinket, a mezőnyben az első hat hely valamelyikét szeretnénk elérni, a kicsikkel pedig az a legfontosabb, hogy felkészítsük őket a nagypályás játékra. A játékoskeretben annyi változás van, hogy két játékosunk az első osztályú Videotonhoz igazolt, Molnár Dánielt és Benecz Dánielt is figyelték a székesfehérváriak, a kiválasztón pedig teljesítményükkel meggyőzték a megfigyelőket.
Orovecz András együttesére nehéznek ígérkező bajnokság vár, hiszen a 2000-2001-es születésűekkel az U17-es mezőnybe csöppent, ahol két évvel idősebbekkel kell felvennie a versenyt.
- Nem lesz sétagalopp a bajnokság, de mindent megteszünk, hogy tisztességesen felkészüljünk és jó eredményeket érjünk el. Sajnos a második héten még nem vagyunk túl sokan – kilenc-tízen - hiszen többen még nyaralnak, így kell idő, amíg mindenki hadra fogható lesz. Próbáltuk az év közben lemorzsolódott korábbi játékosainkat visszacsábítani, erre azért is szükség volt, mert iskolaváltás miatt két labdarúgónk Veszprémbe igazolt, Pintér Erik pedig a Videoton csapatát választotta. Szeretnénk kreatív, támadófutballt játszani, de természetesen az előbb említett okok miatt valószínű, hogy az ellenfél játékához kell alkalmazkodnunk.
A későbbiekben a többi korosztály felkészüléséről is beszámolunk.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!