Biztató játék a Perutztól


2015-07-30 16:01:59  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Biztató játék a Perutztól főképe
Az augusztus 16-ai bajnoki rajtra készülő Perutz FC csütörtökön délelőtt lejátszotta első hivatalos edzőmérkőzését. A pápaiak ellenfele a 2014/2015-ös Vas megyei első osztályú pontvadászatot toronymagasan megnyerő Celldömölk volt. A felkészülési találkozón 3-2-es hazai siker született, Marton Miklóst azonban nem foglalkoztatja az eredmény, mint mondta, a legfontosabb, hogy összeszokjon a társaság és minél jobb erőnlétbe kerüljenek a nyitányra. A pápai csapat a Szíjjártó – Forsthoffer, Tóth M., Szabó Bence, Györkös Z. - Badics, Mészáros, Radó – Szabó Bálint, Palkovics - Venczel Z. összetételben lépett pályára, csereként a második félidőben Horváth, Szabó Martin, Véber Gergő, Magassy Gergő, Nemes Róbert és Kálmán Norbert is szóhoz jutott.
- Ahhoz képest hogy hol tartunk a felkészülésben, és ez a társaság mióta készül együtt, elégedett vagyok a srácokkal - fogalmazott a a Perutz vezetőedzője. Jó iramú meccset játszottunk a Celldömölkkel, sokáig partiban is voltunk, sőt az első nagy helyzetet mi dolgoztuk ki, sajnos a gólvonalról fölérúgtuk a labdát, amit az ellenfél két perccel később góllal büntetett. 1-1-es félidő után a második 45 percben is voltak lehetőségeink, több szép megmozdulást is láttam a friss emberektől is, mezőnyben jól játszottunk, a gólokat egyéni hibákból kaptuk. Sajnos a legnagyobb problémánk továbbra is az erőnlét, ebben sokat kell javulnunk a bajnokság kezdetére.

Celldömölki VSE – Perutz FC 3-2 (1-1) Pápai gólszerzők: Tóth, Kálmán

Glatz Lajos technikai vezetőtől megtudtuk, két új játékost sikerült leigazolni, kapus poszton Ékes Józseffel erősödött a keret, míg mezőnyben az Üstökös FC Győr korosztályos csapatától Szabó Dávidot sikerült Pápára csábítani. A hivatalos sorsolás egyelőre nem érkezett meg a klubhoz, annyit azonban már lehet tudni, hogy a mieink augusztus 16-án idegenben kezdik a küzdelmeket, ellenfelük Balatonalmádi lesz, majd hazai pályán várhatóan augusztus 22-én a Herendet fogadják. További részletek és a részletes beosztás hamarosan.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!