Húsz labdarúgó már aláírt a Perutzhoz


2015-07-27 15:50:05  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Húsz labdarúgó már aláírt a Perutzhoz főképe
Augusztus 16-án rajtol a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság. A Pápai Perutz FC ezen a héten hivatalosan is megkezdi az edzőmérkőzéseket, igaz az idő rövidségére való tekintettel ezekből nem sok lesz. Július 29-én idegenben Celldömölkkel meccsel Marton Miklós csapata, majd augusztus 1-jén 18 órától - immár Pápán - Bácsával és Bábolnával is egy-egy félidő erejéig összeméri erejét. A vezetőség a háttérben közben folyamatosan a keret megerősítésén dolgozik, értesüléseink szerint ezidáig körülbelül húsz labdarúgó tette át a székhelyét a Perutzba, a névsor nem végleges, úgy tudjuk több, meghatározó játékossal is hamarosan megegyeznek. Íme a nem hivatalos névsor:

Kapusok:
Szíjjártó Kristóf
Porcelán Kristóf

Védők:
Tóth Máté
Badics Patrik
Szabó Bence
Györkös Zoltán
Orovecz András
Ughy István
Kálmán István

Középpályások:
Szabó Martin
Kálmán Norbert
Palkovics Ádám
Mészáros Dávid
Süle Norbert
Radó Tamás

Csatárok:
Szabó Bálint
Véber Gergő
Páli Márk
Róka Roland
Venczel Zoltán

A hivatalos sorsolást július 29-én tartják. Bocskay László elnök elmondta, a tervek szerint a hazai bajnoki találkozókra 500 forintos áron lehet majd belépőt váltani, a nyugdíjasoknak és diákoknak kedvezményes jegyárak lesznek, 14 éves kor alatt pedig térítésmentesen lehet megtekinteni a mérkőzéseket. A bérlet ára - mely egyelőre az őszi szezonra szól majd - 2500 forintba kerül.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!