Felsővárosiak napja a Millenniumi Emlékparkban  


2015-07-24 09:55:30  | cikk: HuHa  | 


Felsővárosiak napja a Millenniumi Emlékparkban    főképe
Első alkalommal szervez a város városrészi napot a Felsővárosban élők számára. A rendezvényre holnap, szombaton várják a Millenniumi Emlékparkba a városrész lakóit és természetesen a város más területein élőket is. Az egész napos rendezvény a többi városrészen már ismert, hagyományos forgatókönyv szerint zajlik, reggeltől késő estig szórakoztató programok fogadják az érdeklődőket. A délelőtt a főzés jegyében zajlik, a jótékonysági főzőversenyre 16 csapat nevezett azzal a szándékkal, hogy finom ebéddel fogadhassák a rendezvényre kilátogatókat és elnyerjék a zsűri tetszését. Az ételekért kapott adományokat ezúttal is a fogyatékkal élőket segítő szervezeteknek ajánlják fel a szervezők. A kicsiknek és nagyoknak egyaránt szóló programok is elkezdődnek már délelőtt, az apróságokat ugrálóvár, kalandhajó, vizes játékok, sétakocsikázás és kézműves foglalkozás várja, a felnőtteket pedig változatos műfajú színpadi produkciók szórakoztatják. A rendezvényt kosárlabda bemutató, egy különleges múltidéző kiállítás is színesíti a Felsővárosról. Az esti mulatság sztárvendége Koós János és Dékány Sarolta lesz, akik ismert dalokkal teremtik meg az éjszakába nyúló bál hangulatát. Dr. Hermann István, a városrész önkormányzati képviselője a program kapcsán úgy fogalmazott, bízik abban, hogy a felsővárosiak nagy létszámban részt vesznek a rendezvényen és megelégedésükre szolgál az Első Felsővárosi Városrészi Nap.
A program ITT megtekinthető.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!