Új vezérigazgató a Várkertfürdő élén


2015-07-23 20:05:58  | cikk: HuHa  | 


Új vezérigazgató a Várkertfürdő élén főképe
Mától új vezérigazgató, Nagy Zsolt irányítja a Várkertfürdőt működtető Pápai Termálvízhasznosító Zrt-t. A gazdasági társaság új vezetőjét a dolgozóknak a kora délután tartott munkaértekezleten mutatta be Unger Tamás alpolgármester, a többségi tulajdonos Pápa Város Önkormányzata képviseletében, majd sajtótájékoztatón jelentette be a személyi változást.

Az új vezető megválasztását az indokolta, hogy Kovács Antal korábbi elnök-vezérigazgató június 22-én benyújtotta lemondását vezetői posztjáról és igazgatótanács elnöki pozíciójáról, a jogszabály értelmében pedig 30 napos felmondási idő után távozhatott helyéről. A lemondás tényét az önkormányzat, az igazgatóság és a közgyűlés tudomásul vette, a többségi tulajdonos pedig Nagy Zsoltot javasolta a megüresedő vezérigazgatói székbe.
-Az ügyet szerdán tárgyalta a gazdasági társaság közgyűlése, ahol Kovács Antal távozását elfogadták, Nagy Zsolt személyét pedig egyhangú igen szavazással támogatták tulajdonosok – közölte a sajtó képviselőivel az alpolgármester. Hozzátette, a közgyűlésen a város nevében köszönetet mondott a távozó vezetőnek, aki a Várkertfürdő létesítése óta állt a cég élén.
-Nagy Zsolt mától a Pápai Termálvízhasznosító Zrt. igazgatósági tagjaként és vezérigazgatójaként tevékenykedik – jelentette ki Unger Tamás.

Nagy Zsolt több mint két éve Pápa Város Önkormányzatának gazdasági osztályvezetőjeként dolgozik, felmondási ideje alatt – szeptember elejéig - mindkét tevékenységet ellátja. A Várkertfürdő új vezérigazgatójaként a sajtó képviselőinek úgy fogalmazott, célja, hogy a tulajdonosok elvárásainak maximálisan eleget tegyen.
-Első feladataim között szerepel, hogy mind szervezeti struktúrájában, mind gazdasági hatékonyságában átvizsgáljam a gazdasági társaságot és lehetőség szerint minél előbb elérjük a gazdaságos működtetést.
Kiemelte, legfontosabbnak azt tartja, hogy a jelenleg zajló főszezonban és az azt követő időszakban is a vendégek legnagyobb megelégedésére működtesse a létesítményt.
-Bízom abban, hogy kollégáim lojalitásban és együttműködésben is segíteni fogják munkámat, hiszen feladataimat velük együtt kívánom végrehajtani – mondta a Várkertfürdő új vezetője.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!