Csizmadia Csabát nem keresték az élvonalból


2015-07-22 11:47:26  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: www.fac.at  | 


Csizmadia Csabát nem keresték az élvonalból főképe
A Lombard Pápa korábbi védője, Csizmadia Csaba az osztrák másodosztályú Floridsdorfer AC együttesében folytatja pályafutását – írja a rangado.hu. A 30 éves védő számára nem ismeretlen az osztrák közeg, hiszen korábban már futballozott a Mattersburgban. Csizmadia elmondta, szomorúan vette tudomásul, hogy „egy fél telefonhívás sem jött NB I-es csapattól”.
- Az egyik barátom, Maróti Béla – aki ugyanitt focizott anno – kérdezett meg, hogy érdekel-e a lehetőség, ugyanis a csapatnál belső védőt kerestek. Amikor korábban Ausztriában játszottam, nagyon jól éreztem magam, és csakis pozitív élményekkel gazdagodtam, ezért úgy voltam vele, hogy megragadom a lehetőséget. A vezetőedző, Peter Pacult személye miatt is döntöttem így, illetve nagyon jó csapatba kerültem. Egyébként szomorúan vettem tudomásul, hogy egy fél telefonhívás sem jött NB I-es csapattól. Ezt egy kicsit erősnek tartom, de az ember mindig tanul ezekből a dolgokból, és levonja a tanulságot. Minden pozitív, nem érintett semmi olyan új dolog, amivel esetleg nem számoltam volna. Csakis jókat tudok mondani. Az alapozásunk a múlt héten lezárult, hiszen a múlt hétvégén már volt egy kupameccsünk. Sajnos nem tudtam pályára lépni, mert még nem jött meg a játékengedélyem. Pénteken pedig indul a bajnokság, a Linz otthonába kezdünk, amely nem mondható éppen gyenge ellenfélnek, de állunk elébe.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!