Bántalmazta és kirabolta feleségét


2015-07-21 22:51:34  | cikk:  | 


A Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette azt a pápai férfit és nőt, akik a megalapozott gyanú szerint a pápai vasútállomáson bántalmazták és kirabolták a férfi jelenlegi feleségét.

A nyomozás adatai szerint a sértett 2015. július 6-án 18 óra 45 perc körül a pápai vasútállomáson tartózkodott vonatra várva. Időközben megjelent a pályaudvaron a tőle külön élő férje, és annak jelenlegi párja. A 42 éves D. Csaba és vele együtt élő, 46 éves B. Ibolya pápai lakosok a várakozó asszonnyal szóváltásba keveredtek, majd őt ütlegelni kezdték, amihez B. Ibolya járást segítő botját is használták. Az esetről tudomást szerzett a sértett fia, aki a közeli lakásából a vasútállomásra sietve édesanyja védelmére kelt, ám őt is többször megütötték. A bántalmazás közben eltulajdonították a megvert nő pénztárcáját és arany fülbevalóját, valamint kezéből kicsavarták mobiltelefonját. A gyanúsítottak ezt követően felszálltak a Celldömölk fele tartó vonatra.

D. Csabát és B. Ibolyát a pápai rendőrök 2015. július 8-án délelőtt fogták el Pápán, majd őrizetbe vették őket és indítványozták előzetes letartóztatásukat. Ellenük rablás és garázdaság bűntett, elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

Képek:

nincsenek képek