Már kaphatók a jegyek a Nyáresték rendezvénysorozatára


2015-07-17 22:39:04  | cikk: Babos Petra  | 


Már kaphatók a jegyek a Nyáresték rendezvénysorozatára főképe
A tavalyi év után idén is megszervezik az Esterházy-kastély udvarán a Nyáresték rendezvénysorozatot. Dr. Áldozó Tamás polgármester a program kapcsán a sajtó képviselőinek elmondta, Pápa város kulturális kínálatában mindenképpen helye van az ilyen fajta kezdeményezésnek, ami akár a későbbiekben egy fesztivállá is kinőheti magát.

A Nyár esték az Esterházy-kastély udvarán az idei évben is rendkívül gazdag programkínálattal várja az érdeklődőket. Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, a tavalyi évhez hasonlóan idén is öt előadással várják majd a közönséget, törekedve a műfaji sokszínűségre.

Augusztus 14-én, pénteken 20 órakor a Korál koncert nyitja meg a rendezvénysorozatot, majd másnap, augusztus 15-én az operett szerelmeseit invitálják a kastély udvarára, ahol a Magyar Zenés Színház előadásában a Mágnás Miskát tekinthetik meg az érdeklődők. Tavaly nagy sikert aratott az Experidance Production társulata, ezúttal az Én,Leonardo - A fény születése című előadásukat hozzák el. Ismét lesz színdarab is, augusztus 22-én, a Petőfi Színház a Kulcskeresőket mutatja be. A rendezvény zárásaként - mivel igazi pápaiban gondolkodtak - Pápa Város Fúvószenekara előadásában a nagysikerű Abba Show-t láthatja és hallhatja a nagyérdemű augusztus 23-án, vasárnap 20 órától.
Eső esetén a Mágnás Miska előadását augusztus 16-án, míg az Abba Show-t augusztus 24-én tartják meg. Az Én, Leonardo - A fény születése című látvány- és táncszínházi darabnak eső esetén a Városi Sportcsarnok ad otthont.

Jegyek már kaphatók, az Esterházy-kastélyban, a Galéria Bisztróban, a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központban, a Tourinform irodában és a győri, a székesfehérvári, a balatonalmádi, a balatonfüredi és az alsóörsi Tourinform irodákban.
Boros Katalin felhívta az érdeklődők figyelmét arra is, hogy az előadásokra bérletet is lehet váltani a tavalyihoz hasonlóan, kedvezményes áron.

(További információ kérhető a 70-314-1959-es telefonszámon és az esterhazykastely@papa.hu email címen. )

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!