A hétvégén a gyerekeké a főszerep – Péntektől ismét Pegazus Parádé


2015-07-17 08:25:29  | cikk: Babos Petra  | 


A hétvégén a gyerekeké a főszerep – Péntektől ismét Pegazus Parádé főképe
Gőzerővel készülnek a Pegazus Színház tagjai a hétvégi jubileumi, 10. Pegazus Parádéra. A gyermekfesztivál idén is a Piktor elnevezésű gyermekalkotói pályázat győzteseinek díjkiosztó ünnepségével kezdődik pénteken, 15 órakor a Városházán. A kiállítás megnyitó után a Pegazus Színház épületébe várják a meghívott díjazottakat a Vándorsárkány díszelőadására. A pénteki nap az esti órákban zárul a Várkertben, a Zenepavilonnál, ahol 20 óra 30 perctől a társulat vidám műsorát tekinthetik meg az érdeklődők, majd a tűzzsonglőr show szórakoztatja a vendégeket. Az est az éjszakai ügyességi és bátorságpróbával ér véget.

Szombat reggel 9 órától gyülekezőre várják a parádé résztvevőit zsonglőrökkel, gólyalábasokkal karöltve, 10 órakor kezdődik az ünnepélyes megnyitó, ahol sok-sok tánc, zene és játék színesíti a jubileumi összeállítást. 11 órától a Tarisznyások zenekar gyermekkoncertjére invitálják a kicsiket és nagyokat. 14 órától a Koffermesék 3. című zenés bábjátékot mutatja be a társulat, majd Tízen túl címmel játékos tízpróbával és szülinapi zsúrral zárul a jubileumi gyermekfesztivál.
Természetesen egész nap lesz Pegazus játéktér, babasátor, szülőmegőrző, guruló- és mini játékok tere és kézműves játszóház is. A mesebolt idén is óriási áruválasztékkal várja majd a petáktulajdonos vásárlókat.
A programokra a belépés ingyenes, sok szeretettel várnak mindenkit!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!