Játékos toborzót tartott a Perutz FC


2015-07-15 20:28:28  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Játékos toborzót tartott a Perutz FC főképe
13 éves kortól egészen a felnőtt korosztályig új játékosok jelentkezését várta a megyei másodosztályú bajnokságra készülő Perutz FC. Mint korábban megírtuk, az egyesület vezetőségének az elkövetkezendő napokban, hetekben két alakulat keretét kell kialakítania, hiszen a megye II-ben induló csapat mellett kötelező egy U19-es együttesnek is részt vennie a küzdelmekben. A toborzón 18 játékos jelent meg, a kiválasztást a műfüves pálya melletti füves területen szép számú érdeklődő mellett Marton Miklós, a Perutz FC vezetőedzője tartotta. Pápa mellett többek között Vanyoláról, Borsosgyőrről, Adásztevelről, Mihályházáról, sőt még Szanyból is érkeztek labdarúgók, kapusok, védők, középpályások és támadók egyaránt. A közös bemelegítés után labdás koordinációs játék következett, majd egyérintős, kombinációs passzgyakorlatok, kényszerítők, végül kapura lövések. Marton Miklós a közös edzést követően úgy fogalmazott, a mostani alkalom szintfelmérő volt, a legjobban teljesítőket visszavárják, a játékoskeretek kialakítása jól halad, és azt reméli, a lehető leghamarabb el tudják kezdeni az érdemi munkát.
- Ha eredményt akarunk elérni, minden osztályban ugyanazt a minőségű edzést kell elvégezni. Próbáljuk összeszedni a gyerekeket, a korábbi U21-esek között is látok hajlandóságot, hogy visszatérjenek, számítok az edzőkollégákra is, megpróbálunk egy ütőképes csapatot összerakni. Szeretném kérni a szurkolók türelmét, hiszen ez nem megy egyik pillanatról a másikra, azt viszont meg tudom ígérni, hogy a csapat támadófutballt fog játszani, mindent meg fogunk tenni, hogy kitűzött céljainkat elérjük. Az idő ugyanakkor ellenünk dolgozik, minél előbb szeretnénk véglegesíteni a keretet, és felkészülni a menetelésre.
Aki nem tudott részt venni a szerdai alkalmon, nem kell csüggednie, hiszen július 20-án hétfőn 18 órai kezdettel ismét toborzót tartanak, a helyszín ezúttal is a Perutz Stadion lesz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!