Vasárnap az Újpest látogat a Perutz Stadionba


2010-03-18 13:18:45  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Vasárnap az Újpest látogat a Perutz Stadionba főképe
A Lombard Pápa hétvégén a Soproni Liga 19. fordulójában a tabella negyedik helyén álló Újpestet fogadja. Véber mester fiai tavasszal egy döntetlen mellett két alkalommal vesztesen hagyták el a pályát, mérlegük 1 rúgott és 7 kapott gól. Persze az benne van a pakliban, hogy a Debrecen és a Videoton előtt fejet kell hajtanunk 90 percnyi játék után, aggodalomra inkább a fehérvári gárda ellen mutatott játék ad okot, no meg az a tény, hogy Újpest kezd magára találni, legutóbb a Diósgyőrt intézték el Rajcziék 4-1 arányban. Persze fogadkoznak a mieink, mondván, más csapat fog kifutni a lilák ellen a Perutz gyepére, de hogy milyen, azt sajnos nem sikerült megtudnunk, Véber mester ugyanis babonából nem kívánt egyik sajtóorgánumnak sem nyilatkozni, mint mondta a lefújás után készségesen áll a sajtó képviselőinek rendelkezésére, addig viszont csak saját csapatával foglalkozik.

Annyi bizonyos, hogy Dlusztus András és David Abwo eltiltás miatt kihagyják a bajnokit, helyettük más szerepkörben talán Venczel Balázs és Varga Gábor juthat szóhoz. Vasárnap 17:30-tól tehát újabb nehéz derbi vár a mieinkre, remélhetőleg a Lombard itthon tudja tartani a három pontot.

Várható kezdőcsapat: Szűcs, Venczel – Tóth – Farkas - Rajnay, Varga – Gyömbér - Heffler, Bárányos, Bali - Orosz

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!