Vidám játékos délelőttök a könyvtárban


2015-07-14 18:24:31  | cikk: Babos Petra  | 


Vidám játékos délelőttök a könyvtárban főképe
A Jókai Mór Városi Könyvtár a vakáció beköszöntével is gondol a gyerekekre. Szerveztek számukra tábort, s egy négy alkalomból álló, délelőtti vidám foglalkozássorozatot. A Játékos délelőttök a könyvtárban elnevezésű program július 7. és 28. között várja a gyerekeket keddenként.
Polovitzerné Antal Mónika, a program szervezője elmondta, a tavalyi év sikerein felbuzdulva, idén is megszervezik a nagy sikernek örvendő foglalkozássorozatot. Főleg a nagymamák választották előszeretettel ezt a programot, hiszen amíg unokáik náluk nyaralnak, hasznosan tölthetik a kedd délelőttöket.

A program 9 és 12 óra között nyújt szórakozást a gyerekeknek.
- Az ingyenes foglalkozásokat a könyvtár munkatársai vezetik, ahol ajtódíszeket és egyéb kedves ajándékokat készíthetnek a résztvevők- mondta a szervező. A délelőtti foglalkozások után egy mesefilmet tekinthetnek meg az apróságok és játszhatnak a könyvtár udvarán.
Kovács Emma unokatestvéreivel jött el a délelőttre, ahol mind az öten jól érzik magukat. A kislány szerint jó a könyvtárban lenni, ahol sok játék várt rájuk. Reméli, a következő alkalomra is eljöhetnek.
Németh Gézáné három unokáját hozta el első alkalommal a könyvtári programra.
- Mi a Fő utcán lakunk egy emeletes házban, ahol nincs lehetőség az udvarra kimenni, s játszani. Mivel az unokáim nagyon szeretnek kézműveskedni, s elég kreatívak, ezért gondoltam, hogy kipróbáljuk ezt a lehetőséget, s minden bizonnyal a következőre is eljövünk. Nagyon jó ötlet ez a fajta kezdeményezés a könyvtár részéről, hiszen sokan ellátogattak a mai összejövetelre. Amiket pedig elkészítünk, azzal a lakóházunkat fogjuk csinosítani – mesélte a nagymama.
A soron következő összejövetel július 21-én lesz 9 órától.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!