Nyíregyháza: Jagodics Bence aláírt


2015-07-13 15:38:00  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


Nyíregyháza: Jagodics Bence aláírt főképe
Az NB III-ba visszasorolt Nyíregyháza hivatalos honlapján jelentette be, hogy játékoskeretét újabb korábbi élvonalbeli labdarúgóval erősítette meg. A Szapri új játékosa nem más, mint a Lombard Pápa korábbi védője, Jagodics Bence. A mindössze 21 éves középső védő számára már gyerekkorában eldőlt, hogy édesapja nyomdokait követve, ő is labdarúgó lesz. Jagodics Zoltán csak a Haladásban több mint száz alkalommal szerepelt az élvonalban, de volt a Ferencváros és a Győr játékosa is. Fiai közül Márk és Bence is futballista lett, és mindketten korosztályos válogatottságig vitték. A Szpari új igazolása is Szombathelyen kezdett, legutóbb pedig Pápán szerepelt. Mátyus János jól ismeri mire képes, ezért is szorgalmazta szerződtetését. A 183 centiméter magas játékos játszott már a nyíregyházi Városi Stadionban, igaz kellemetlen emlékekkel távozhatott, mivel akkor a Lombard Pápával 3-0-ra kikaptak.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!