Úszótábor a Várkertfürdőben


2015-07-11 16:15:45  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: varkertfurdo.hu  | 


Úszótábor a Várkertfürdőben főképe
Hat turnusban a Várkertfürdő idén is megrendezi nyári úszótáborát 6-14 éves korú gyermekek számára. Június 29. és augusztus 7. között heti turnusokban, szakképzett oktatók, edzők vezetésével várnak mindenkit, tapasztalt úszókat és olyanokat is, akik még csak most teszik meg első karcsapásaikat. A napi két úszásoktatás mellett, sok játék, strandolás, mozilátogatás, valamint kreatív foglalkozások teszik színessé a programot. Babai Gergő immár negyedik éve vezeti a tábort, és örömmel újságolta, hogy az idén tapasztalt érdeklődésre korábban nem volt példa.
- Az idei úszótábort az előzőekhez hasonlóan minden úszástudású gyermek számára indítottuk. A turnusokat csoportokra bontjuk, kezdő, középhaladó és haladó. Ezeket - ha a létszám, vagy a tudásszint kívánja - akár tovább is tudjuk bontani. Programunkban elsősorban a víz, ami dominál: két oktatás délelőtt és délután, strandolás, csúszdázás, ugrálás, sorversenyek, labdajátékok, ezek mellett hetente mozi-, és kastélylátogatással készülünk a gyerekeknek. Ez már a negyedik táborozásom és személyes tapasztalatom, hogy ennyi jelentkező még nem volt a turnusokra, amely engem örömmel és büszkeséggel tölt el, mert ez valamilyen szinten egy visszajelzés a gyerekek szeretetéről. Hat turnusunk indult, hétfőtől-péntekig tartanak és az utolsó augusztus 3-án kezdődik. Az elsőn 48-an voltak, ezen a héten 41-en vagyunk, a jövő hétre előreláthatóan 50 feletti létszám lesz, viszont a 4.,5.,6. turnus még feltöltésre vár. Örülök annak, hogy aki már járt nálunk mindig örömmel tér vissza hozzánk, és elégedetten és boldogan gondol vissza a nálunk eltöltött időkre.

A következő turnusra július 15-ig lehet jelentkezni, további információ a www.varkertfurdo.hu oldalon keresztül érhető el.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!