Ismét várják a strandkönyvtárban a fürdőzőket


2015-07-07 18:50:08  | cikk: Babos Petra  | 


Ismét várják a strandkönyvtárban a fürdőzőket főképe
Ha már megunta a csobbanást, válassza az olvasást – ezzel a szlogennel várnak ma déltől minden nyaralót és strandolót a Várkertfürdő strandján, az Adrenalin csúszdatorony mellett a strandkönyvtárban.
Dr. Hermann István könyvtárigazgató elmondta, a Balaton parton dolgozó kollégák ösztönzésére vágtak bele a kezdeményezésbe a múlt évben, az ötlet bevált, így az idei évben is lehetőséget nyújtanak a fürdő vendégeinek a strandkönyvtár használatára.
-Célunk, hogy a strandra kivigyük a könyvtárat, ezzel népszerűsítve az olvasást. Elsősorban könnyed, kikapcsolódásra alkalmas könyvek és újságok közül választhatnak a strandolók. Újdonság, hogy az idei évben a Kisalföld és a Napló napilapot is olvashatják az érdeklődők - mondta az igazgató.
A strandkönyvtár szolgáltatásán belül kézműves foglalkozásokra, valamint 16 órától meseolvasásra várják a gyerekeket a hűs lombok alatt a könyvtár munkatársai.
A szolgáltatás ingyenes, regisztráció alapján bárki kölcsönözhet olvasnivalót, amit aznap zárásig kell visszavinni.
A szolgáltatás július 31-ig várja a fürdőzőket, hétfő és szerda kivételével. Hétköznapokon 12 és 18 óra között, míg hétvégén 10 és 18 óra között kereshetik fel a vendégek a Várkertfürdőben működő minikönyvtárat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!