Tízezer vendég választotta a Várkertfürdőt a hétvégén


2015-07-07 14:45:32  | cikk: HuHa  | fotó: Babos Petra  | 


Tízezer vendég választotta a Várkertfürdőt a hétvégén főképe
A múlt hétvégi kánikulában, aki csak tehette a vízpartokat kereste felüdülésért, a strandok medencéi megteltek hűsölő, lubickoló vendégekkel. Így volt ez a Várkertfürdőben is, ahol pénteken, szombaton és vasárnap összesen több mint tízezer látogatót regisztráltak.

A nagy létszámú vendégsereg mind jobb színvonalú kiszolgálásáért ideiglenes parkolót nyitott a létesítmény, a bejáratok előtt hideg szódavízzel kínálták az érkezőket és nyugágyat is kihelyeztek a fürdő elé, arra az esetre, ha valaki nehezen bírná a forróságot a sorban állás idején. Ez utóbbira azonban nem volt szükség, hiszen nem volt sorállás a pénztáraknál.
-A kánikulai hétvégéken, amikor jelentős vendégforgalom várható rugalmas rendben hét pénztárat üzemeltetünk. Ez csaknem duplája a hétköznapokon működőkének – mondta el hírportálunknak Kovács Antal. A Várkertfürdő vezérigazgatója hozzátette, az ideiglenes pénztáraknál csak egész napos és családi belépőjegyet lehet vásárolni, illetve napozóágyat bérelni és csak a készpénzzel történő fizetést tudják elfogadni, de így is rendkívüli módon meggyorsítja a létesítménybe való bejutást. Múlt vasárnap is, amikor ötezer vendég pihent náluk, csupán néhány percet kellett várakozni a pénztárak előtt.

A fürdő vezetője kitért arra is, a Várkertfürdő strandjának egyik nagy előnye, hogy 4 hektáron fekszik, így a nagy létszámú vendég is kényelmesen el tud helyezkedni a pázsiton, a terület parkos jellege pedig lehetővé teszi, hogy a legnagyobb forróság idején a fák árnyékában pihenjenek a látogatók.
-Főként a kisgyermekes családok figyelmét szeretnénk felhívni erre a lehetőségre, hiszen a kisbabák, apró gyermekek bőre rendkívül érzékeny, így könnyen megvédhetik őket a napégéstől.
A vezérigazgatótól megtudtuk, a fürdő a még jobb kiszolgálás érdekében újabb büféegység nyitását is tervezi már a hétvégétől.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!