VEDAC esti verseny


2015-07-06 18:14:05  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Füredi Zoltán  | 


VEDAC esti verseny főképe
A Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) a serdülő korosztály számára a Városi Stadionban rendezte meg esti versenyét. A hétközi bajnokság jó alkalom volt arra, hogy a serdülők megfussák az országos bajnokságon való részvételhez szükséges nevezési szintet, erre törekedtek a pápai atléták is, Kis Károly vezetésével öt sportoló állt a rajtvonal mögé. A PSE atlétika szakosztályának edzője elmondta, kivétel nélkül mindenkivel elégedett, hiszen többen is éremmel gazdagodtak, ketten pedig egyéni csúcsot is javítottak.
- A 2004-ben születetteknél Füredi Dániel egy jó futással 300 méteren másodikként ért célba, az újoncoknál két atléta is jól szerepelt, Györkös Hanna saját korosztályában a harmadik legjobb időt érte el (45.51), míg Gelencsér Viktória ideje is biztató a jövőre nézve (50.94). A fiúknál ketten is egyéni csúcsot javítottak, Áldozó Botond 1500 méter akadályon négy másodpercet faragott addigi legjobbján (5:17.77), ami a harmadik helyet jelentette számára. Hasonlóan jól szerepelt Győri Kristóf, aki a 300 méteres távot 42.43 alatt teljesítette, megjavítva legjobb idejét.
Kis Károly hozzátette, a szakosztály számára hamarosan befejeződik a szezon, az évad hátralévő eseményeiről hamarosan beszámolunk.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!