Nyílt napot tartott a Balla Róbert Téri Általános Iskola


2010-03-18 10:05:36  | cikk: mo  | fotó: mo  | 


Nyílt napot tartott a Balla Róbert Téri Általános Iskola főképe
Az őszi rendezvényhez hasonlóan idén tavasszal is megszervezte nyílt napját a Balla Róbert Téri Általános Iskola ma délelőtt. Csutiné Papp Orsolya igazgató szerint a városban működő óvodák és a szülők nagyon keveset tudnak az intézményről, ezen szeretnének változtatni, e rendezvénnyel kívánják tágítani az érdeklődők ismereteit az iskola működésével kapcsolatban. A tavaszi nyílt napra sokan érkeztek, képviseltette magát a Szivárvány Óvoda, a Szent Anna Római Katolikus Óvoda, a Teveli Óvoda, a Vajda Péter Lakótelepi Óvoda, a Szent István Római Katolikus Iskola, emellett 3 szülő volt jelen a tanórákon a Vajda Péter Lakótelepi Óvodából. Az érdeklődők bepillantást nyerhettek szinte az összes évfolyam osztályainak munkájába, részt vehettek az autista csoport és az értelmileg akadályozott csoportok tanóráin. Az igazgató elmondta, az iskola tanulóinak létszáma 175 fő. Az intézmény 31 gyógypedagógussal rendelkezik, közülük 5 fő logopédus, 2 fő a hallássérültekkel foglalkozik, 2 fő pedig szomatopedagógus, ők a mozgássérülteket látják el.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!