Progress Party a Fő téren


2015-07-05 15:41:56  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Progress Party a Fő téren főképe
Tűzszínházi bemutatóval, zenével és közös tánccal búcsúzott el a Progress Pápa 2015 – Ifj. Horváth Isvtán Nemzeti és Nemzetközi Amatőrszínházi Fesztivál szombaton este a Fő téren. A fesztiválzárás előtti búcsúbuli hangulatát a házigazda Teleszterion Színházi Műhely Szélkötő Kalamona című tűzszínházi előadása alapozta meg. A rendkívüli vitalitással teli színdarabot a Magyar Szín-Játékos Szövetség a 2013/2014-es színházi évad legjobb színjátszó előadásának választotta, és nem először láthatta a pápai közönség. A Szélkötő Kalamona a látványos jeleneteinek és remek humorának köszönhetően többszöri újranézése alkalmával sem veszít a varázserejéből, az előadás ismeretében is mindvégig szórakoztató marad.

A közös táncba torkolló színdarab után dj Ezüstmedve zenei vezetésével folytatódott a Fő téri Progress Party, melybe a fesztivál résztvevői mellett járókelők is bekapcsolódtak. A nap folyamán természetesen színházi előadásokat is láthattak az érdeklődők: az Örményországból érkezett Small Theater a Pierott, a magyarkanizsai Gondolat-Jel Társulat a Phaedra, míg a győri 4BT Társulat az Alles Gut című darabját mutatta be a közönségnek.

Képek:


Címkék: Progress | Fő tér
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!