Karate edzőtábor Ugodon


2015-07-02 12:43:15  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Karate edzőtábor Ugodon főképe
Közel 60 fő részvételével a Patent Griff SE immár hetedik alkalommal tartotta meg Ugodon nyári edzőtáborát. A foglalkozás során a technikai és fizikai felkészítésen volt a hangsúly, de természetesen a küzdelmi gyakorlatok sem maradhattak el. Bolla Péter edző úgy nyilatkozott, a foglalkozások elérték céljukat, a tábor pedig a hagyományoknak megfelelően övvizsgával zárult.
- Az első két napon a kisebbek, azután pedig a nagyok vették birtokba az ugodi helyszínt. Kemény, hajtós edzéseink voltak és nagyon hasznos technikai felkészítés folyt a tábor egész ideje alatt. A hét záró rendezvénye a már jól megszokott szombati övvizsga volt, ahol több mint húsz karatés szerzett új övfokozatot. Az edzői csapat nagyon elégedett volt a táborozók egész heti teljesítményével, örülünk, hogy a gyerekektől, szülőktől is sok pozitív visszajelzést kaptunk. Ami a szezont illeti, nagyon hosszú volt, rengeteg versenyen vagyunk túl, a gyerekek nagyon elfáradtak, rájuk is fér a pihenés.
Bolla Péter hozzátette, hamarosan megkezdődik a nyári alapozás, melyhez jó alapul szolgált az itt eltöltött időszak, próbálták csiszolni a küzdő-, és formagyakorlatokban látható mozgásokat.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!