Megkezdődött az ötnapos amatőr színjátszó fesztivál


2015-07-01 23:55:12  | cikk: Babos Petra  | 


Megkezdődött az ötnapos amatőr színjátszó fesztivál főképe
A TIKK című előadással kezdődött meg szerda délután az Ifj. Horváth István Nemzeti és Nemzetközi Amatőrszínházi Fesztivál, a Progress Pápa. Az előadás a KB35, a Füge és a MU Színház közös produkciója volt, melyet Szivák-Tóth Viktor rendezett. A bemutatót a JMSZK színházterében tekinthették meg az érdeklődők.
Ezzel szinte párhuzamosan a HEMO-ban a Teleszterion Színházi Műhely Médeia című előadását mutatta be, amellyel nemrégiben nyerte el a Komlói Amatőr Színházi Találkozó (KASZT) fődíját. A legjobb rendező díjában Komáromi Sándor, a Teleszterion Színházi Műhely vezetője részesült, míg a legjobb női főszereplőnek járó elismerést, Herczeg Diána vehetett át.

A Progress Pápa este az ünnepélyes megnyitóval, majd látványos tűzszínházi előadással zárult. Csütörtökön délután 16 órától a csehországi Pantomima System International csapata lép színpadra a HEMO-ban, majd 18 órától a romániaiak mutatkoznak be a JMSZK színházterében.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!