Hivatalosan is megszűnt a PSE sakk szakosztálya


2015-06-29 16:47:26  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hivatalosan is megszűnt a PSE sakk szakosztálya főképe
A februári tisztújító közgyűlés után a Pápai Sportegyesület ismét összejövetelt tartott. A megbeszélésen elsődleges napirendi pontként a sakk szakosztály megszűnése szerepelt, emellett a PSE elnöke, Kovács Kristóf beszámolt a korábbi közgyűlés óta történt eseményekről és a vízilabda szakosztályt érintő hírekről illetve egyéb napirendi pontok is szerepeltek a témák között. Kiss Csaba szakosztályvezetőtől megtudtuk, a sakk szakosztály már régóta tervezte ezt a feloszlást, mert ők már az új egyesületükkel, a Szabadgyalog Sakk Egyesülettel képzelik el a jövőt, bízva abban, hogy - főleg anyagi téren - ezáltal jobb lehetőségek nyílnak meg a pápai sakkozók előtt. A közgyűlés végül kimondta a PSE sakk szakosztályának megszűnését, a PSE pedig átadta a versenyzői és versenyzési jogokat a Szabadgyalog SE-nek. A szinte csak papíron működő cselgáncs szakosztály már korábban megszűnt, így jelen pillanatban tehát a PSE két szakosztállyal (vízilabda, atlétika) működik tovább. Korábban már jeleztük, hogy az atléták is külön utakon szeretnének járni, és önálló egyesületet alapítanak, úgy tudjuk, a Pápai Atlétikai Club (PAC) elnökségének tagjait már megválasztották és az elnök személyéről is döntöttek, a részletekről hamarosan beszámolunk.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!