Szocialista juniális az Erzsébet ligetben


2015-06-29 01:21:54  | cikk: pt  | 


Szocialista juniális az Erzsébet ligetben főképe
Kihelyezett képviselői fogadóórával egybekötött családi napot tartott a Magyar Szocialista Párt pápai szervezete az Erzsébet ligetben, ahol főzőverseny, különféle gyerekprogramok, a Megafon Zenei Egyesület fellépése, valamint nosztalgia diszkó várta a kikapcsolódni vágyókat.

Gőgös Zoltántól, az MSZP országos elnökhelyettesétől megtudtuk, a főzőversenyen pártjuk Veszprém megyei szervezeteinek csapatai vettek részt. Végül az első helyet az ajkai szocialisták érdemelték ki.
– Az ételt jelképes árú támogatójegyért lehetett megvásárolni, melyből több száz adag fogyott el, így megközelítőleg 60 ezer forint folyt be. Ezt az összeget a Pápai Nagycsaládosok Egyesületének ajánlottuk fel, melyet rajtuk keresztül szeretnénk eljuttatni a rászorulókhoz – mondta Gőgös Zoltán. Hozzátette, a családi juniális politikai évadzáró is egyben, melynek során az MSZP helyi és a megyei képviselői fogadóórát is tartottak.

Az esemény részt vett Mesterházy Attila országgyűlési képviselő, a Magyar Szocialista Párt korábbi elnöke és miniszterelnök-jelöltje is. – A problémák, melyekkel megkerestek minket a mostani fogadónapon eléggé széles skálán mozognak, de mindegyiknek megvan az a közös jellemzője, hogy az adott személynek a hétköznapi életében tapasztalt nehézségeit helyezi előtérbe. Ezek általában a megélhetéssel, munkahellyel, egészségüggyel, oktatással kapcsolatos kérdések voltak. Az érdeklődők másik nagy csoportja pedig kormányzati kritikát fogalmazott meg: mi az, amivel nem értenek egyet, ami szerintük negatív hatással van a hétköznapjaikra – jegyezte meg Mesterházy Attila.

– A következő időkben egyre nagyobb szükség lesz az olyan közös együttlétekre, amit ezen a rendezvényen átélhettünk Veszprém megye különböző városainak részvételével. Fontos, hogy mi, akik baloldali, balközép, szociáldemokrata értékeket képviselünk, leüljünk egymással és megbeszéljük a jövőnket – hangsúlyozta Grőber Attila, a MSZP pápai elnöke. Gőgös Zoltán elárulta, a rendezvénynek a nagy sikerre való tekintettel folytatása is lesz, ugyanis már tervbe vettek egy nyárbúcsúztató eseményt, melyet augusztus végén tartanak meg Tapolcán.

Képek:


Címkék: MSZP | juniális
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!