Június 28-án ifjúsági pingpongverseny


2015-06-25 12:59:24  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Június 28-án ifjúsági pingpongverseny főképe
A Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulás szervezésében és támogatásával, a Pápa és Környéke Asztaliteniszezői SE lebonyolításában Pápa és kistérsége bármely községében lakó, tanuló vagy versenyző gyermek illetve ifjúsági indulhat a másfél év után újra megvalósuló városi-körzeti asztalitenisz versenyen. A helyszín ismét a Tarczy Lajos Általános Iskola tornaterme. 9:30-tól lehet nevezni és bemelegíteni az utánpótlás tornára. A 10 órai megnyitón Varga Péter (PÖFET elnök) köszönti a versenyzőket majd a sorsolás után fiú és lány egyéni és páros kategóriákra kerül sor, a korábbi évekéhez hasonló díjazással. Amelyik községből legalább két fő indul egy kategóriában, csapatban is elbírálásra kerülnek. A szervezők 1997-ben vagy később születettek és kísérőik jelentkezését várják, új tehetségeket is szívesen "felfedeznének". Nyőgér István elmondta, egy volt válogatott edző is várható a felnőtt vendégek között. Bővebb információ a Facebook-on illetve a pekasevezeto@gmail.com e-mail címen kérhető.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!