Jótékony Volkswagenesek


2015-06-24 20:52:53  | cikk: Babos Petra  | 


Jótékony Volkswagenesek főképe
A 25. Játékfesztiválon szervezték meg első ízben az I. Pápai Hivatalos Volkswagen Konszern Találkozót a pápai piactéren. A nagyszabású rendezvényre sokan ellátogattak. Az egész napos programon számos vidám verseny és feladat várt a résztvevőkre, volt többek között autósszépség -, limbó -, felni-kitartó- és sörivó verseny is. A szervezők, - Kiss Dávid, Simon Csaba és Réfi István - úgy gondolták, a nevezési díjakból befolyt összeget jótékony célokra fordítják, választásuk pedig a pápai kórház gyermekosztályára esett.  A 100.500 Ft-os adományt ma délután adta át Kiss Dávid a gyermekosztály vezetőjének, dr. Bilinszky Zsuzsannának. A főorvos örömmel vette át az adományt, aki úgy fogalmazott, mindig jól jön a segítség.
A nagylelkű adományból az oxigén szaturáció mérő mellé csatlakozókat kívánnak venni. Ezt az újszülött és a gyermekosztályon egyaránt használják. Ez méri az oxigén telítettségét a vérben és a pulzusszámot, mivel születés után a pulzoximéterre kerülnek két órára az újszülöttek. Eddig egyszer használatos csatlakozóik voltak, most azonban olyat szeretnének, amit többször is tudnak használni. Terveik között szerepel még, hogy a gyermekosztályon a csecsemő boxban az anyáknak új ágyakat vegyenek, mivel nagyon fontos, hogy ők is tudjanak pihenni babáikkal és másnap újult erővel tudják ellátni őket. Kiss Dávid érdeklődésünkre elmondta, jövőre  szeretnék újra megszervezi a találkozót, s ismét jótékony célokra fordítani a befolyt összeget. Remélik, akkor is sikeresek lesznek, s sokan ellátogatnak majd a programra.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!