Váltóverseny a Munkácsyban


2010-03-17 17:50:16  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Váltóverseny a Munkácsyban főképe
Az iskolában a környezetvédelemmel, tisztasággal, az értékeink megőrzésével kapcsolatban háromhetes projekt zajlik. A természet védelméért, a Föld megóvása érdekében rengeteg előadás, bemutatóprogram volt az intézményben, melynek egyik állomását jelentette a mai sportverseny. Ma délután egy osztályok közötti játékos sorversennyel igyekezték a tanárok közelebb hozni a gyerekeket a környezetvédelemhez. Oroszvári Péter testnevelő szerint a délutáni foglalkozás elérte célját.

- Az öt versenyszám során a takarítás témaköre volt feldolgozva, nem véletlen, hogy többek között a felmosórongy, a seprű és a lapát segítségével játszottunk. A diákok nagyon élvezték és beleélték magukat a versenybe, reméljük, hogy a tanulókban megmarad valami ebből a három hétből és ezentúl még tisztábban tartják a környezetüket.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!