Benzingőzös családi nap a Játékfesztiválon


2015-06-14 14:16:59  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Benzingőzös családi nap a Játékfesztiválon főképe
Jubileumi, tizedik jótékonysági motoros napját tartotta meg a Bakonyi Betyárok Motoros Baráti Kör a 25. Pápai Játékfesztivál keretein belül. Az Erzsébet ligetben vasparipák százai, a rock and roll életérzés hívei, valamint több száz érdeklődő fordult meg a többféle programmal színesített rendezvényen, melynek csúcspontja idén is a nagyszabású motoros felvonulás volt. Ennek során mintegy háromszáz motoros robogott végig a városon a Fő tér és a lakótelepek érintésével.

– Mostanra kialakult a motoros napunknak egy jól bevált karaktere, és ezen idén sem akartunk változtatni. Igyekeztünk olyan programokat szervezni, amelyek közül a család minden tagja megtalálja a számára ideálisat, így valójában ez nem is egy klasszikus motoros találkozó, hanem egy igazi családi nap – fogalmazott Kövi Gábor, a Bakonyi Betyárok Motoros Baráti Kör elnöke. Mint mondta, a jótékony célokat is szolgáló esemény bevételét ezúttal a tapolcafői óvoda számára ajánlották fel. A motoros nap kísérőprogramjai között egyebek mellett veterán motor- és autókiállítás, motoros ügyességi versenyen, streetfighter show, illetve különféle gyermekjátékok szórakoztatták az érdeklődőket.

Természetesen a rendezvényhez illő muzsika sem hiányozott az Erzsébet ligetből: pénteken a Gitárnyüvők elnevezésű rockfesztivál és rocktalálkozóhoz kapcsolódóan a Theatrica, a Made in Farád, valamint az Emulzió zenélt a közönségnek. Szombaton az AC/DC-dalokat játszó É.D.Á.SZ. nevű formáció, a Rockers Band, a Mobil Mánia és a Retro LMG zenekar csapott a húrok közé.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!