Rangos szemináriumon járt a Patent Griff SE


2015-06-12 11:09:44  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Rangos szemináriumon járt a Patent Griff SE főképe
A Patent Griff SE újabb komoly presztízsértékű szemináriumon vett részt. A Shinkyokushin Harcművész szövetség vendége a bolgár legenda, sensei Valeri Dimitrov volt, a pápai egyesület pedig sensei Stefanovics Józseftől, a Victory Martfű Dojo vezetőjétől kapott meghívást erre a rangos szemináriumra. A pápai karatésok nyolc felnőtt és egy junior sportolóval képviseltették magukat.
- „A karate egy olyan aktív meditáció, amit mozgásban gyakorlunk.” – hangsúlyozta sensei Dimitrov, ami talán a mottója is lehetett volna a szemináriumnak – tudtuk meg Sinkó Attilától, a Patent Griff SE edzőjétől. A sensei szerint a karatéban a személyiség fejlesztése a legfontosabb, rengeteg technikát és taktikát tanított, nagyon segítőkész volt. Foglalkozott a speciális úgynevezett kampózó combrúgással (Valeri kick), megtudhattuk milyen területre érdemes rúgni, hogyan lehet mindezt beépíteni a küzdelmekbe. Egyensúlyfejlesztő gyakorlatok és küzdőjátékok is színesítették a tréninget. Az edzéseket mindig küzdelem zárta, ami fantasztikus élmény volt a pápai karatésoknak, mivel nagyszerű harcosokkal, mesterekkel - köztük a sportág egyik kiemelkedő alakjával a többszörös Európa-bajnok Marius Ilassal - is bunyózhattak. Összességében fantasztikus élményekkel és megszerzett tudással, mentálisan és fizikálisan kifáradva térhettek haza a pápai sportolók – összegezte a szemináriumot az egyesület edzője.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!