Fokozott ellenőrzés a Pápai Rendőrkapitányság területén


2015-06-12 07:55:38  | cikk:  | fotó: illusztráció  | 


Fokozott ellenőrzés a Pápai Rendőrkapitányság területén főképe
Pápa rendőrkapitánya fokozott ellenőrzést rendelt el a Pápai Rendőrkapitányság teljes illetékességi területére.
A Pápai Rendőrkapitányság vezetője a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény 30.§-a alapján fokozott ellenőrzést rendelt el 2015. június 12-én reggel 8 órától június 15-én reggel 6 óráig a kapitányság teljes illetékességi területére, kiemelten Pápa város közterületeire.

A fokozott ellenőrzés célja a közrend és közbiztonság fenntartása, a bűncselekmények és szabálysértések számának visszaszorítása, a jogellenes cselekmények megakadályozása, valamint a közlekedési balesetek megelőzése.
Az ellenőrzés keretében a rendőrök személyeket igazoltathatnak, ruházatukat, járművüket átvizsgálhatják, a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközöket, anyagokat lefoglalhatják.

A rendőrség mindent megtesz annak érdekében, hogy a fokozott ellenőrzés az állampolgárokat ne zavarja, célja kizárólag a jogsértő cselekmények megelőzése, illetve megakadályozása - tájékoztatta hírportálunkat a kapitányság kiemelt megelőzési főelőadója.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!