Oroszlános évzáró táncgála


2015-06-09 16:27:15  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Oroszlános évzáró táncgála főképe
Lendület, látvány, energia, vidámság, változatosság – röviden ezekkel a szavakkal lehetne jellemezni a Rebel- Lion Tánc- Sport Egyesület évzáró gáláját, mellyel immár a 17. évvégét ünnepelték. A JMSZK színháztermében ezúttal is sokan voltak kíváncsiak a közel három órás előadásra, melyre az Allegro Művészeti Iskola táncosai, zenészei, énekesei mellett a Dé-Mol Színjátszó Társulat és a Megafon Zenei Egyesület tagjai is elfogadták a meghívást. A gála egy fergeteges ABBA-show-val indult, majd Kocsis Attila, az egyesület vezetője köszöntötte a megjelenteket, aki beszédében úgy fogalmazott, rengeteg különböző táncstílussal, új és régi koreográfiákkal készültek a gálára, melyen a tőlük megszokott színvonalra törekednek.
- A legkisebbeket, a versenyzőket, szólókat, duókat, csoportokat, és formációikat egyaránt láthatja a nagyérdemű, lesz többek között hip-hop, show tánc, musical, disco, jazz, kortárs, funky, egyszóval széles lesz a műfaji repertoár is. Több koreográfiánk ezen az estén debütál, vannak, akik még a gála délelőttjén is gyakoroltak, tökéletesítették a produkciót, bízom benne, hogy mindenkinek el fogja nyerni a tetszését. Szeretnék köszönetet mondani a felkészítőknek, segítőknek, a csodálatos ruhákért a varrónőknek is.
A vezető elmondta, az idei országos döntőről szinte valamennyi táncosuk, csoport, formáció, szóló és páros táncos kvalifikációt szerzett az olaszországi világbajnokságra, melyen anyagi okok miatt sajnos nem tudtak részt venni, így ezúton is kéri az esetleges támogatók segítségét. 15 évvel ezelőtt az egyesületben folyt először modern-divat- látványtánc oktatás, melyekben, azóta is a legeredményesebb egyesület Pápán, és örömét fejezte ki, hogy más egyesületek is követik a jó példát. Attila hozzátette, a nyáron nem lesz sok idejük pihenni, hiszen fellépnek a Miniolimpia megnyitóján, a Malom-tónál, Nemesgörzsönyben, a Fő téri estéken, a Termál Camping születésnapi rendezvényén, vidéken, a Balatonon, valamint a szokásos nyári tábor sem maradhat el. Ezenkívül intenzív nyári képzéseik lesznek, hip-hop és disco táncból, kezdőknek, haladóknak, melyre minden érdeklődőt szeretettel látnak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!