Népszerű a könyvvásár


2015-06-01 19:58:12  | cikk: Babos Petra  | 


Népszerű a könyvvásár főképe
A Jókai Mór Városi Könyvtár minden évben megszervezi a könyvvásárt, ahol kedvezményes áron juthatnak az érdeklődők leselejtezett vagy hagyatékból az intézményhez került könyvekhez.
A vásár ma 10 órakor nyitotta meg kapuit, s a pápaiak éltek is a lehetőséggel, hiszen a zárásig több mint ötvenen válogattak a könyvek között.
Butiné Kemenczki Anita már nem első alkalommal látogatott el a könyvvására, amit rendkívül jó kezdeményezésnek tart, hiszen itt értékes könyvekre is bukkanhat az ember. A fiatal hölgyet elsősorban a gyermekeknek szóló kötetek érdekelték, de kreatív és foglalkoztató kiadványokat is keresett. A kétgyermekes édesanya szerdán is visszalátogat a bibliotékába.
A vásárral kapcsolatban a könyvtár dolgozói elmondták, a program nagy népszerűségnek örvend, s remélik, a héten még sokan ellátogatnak a könyvtárba, ahol leginkább a szépirodalmi műveket keresik a vásárlók.
A könyvvásár egész héten várja az érdeklődőket, 10-16 óráig.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!