Holland vendégek látogattak városunkba


2015-06-01 19:36:02  | cikk: Babos Petra  | 


Holland vendégek látogattak városunkba főképe
A kampeni Ichthus College-ből érkezett tegnap este 40 diák és négy kísérőtanár a Tarczy Lajos Általános Iskolába és a Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakközépiskolájába.
A partnerkapcsolat keretében áprilisban 31 tarczys és 12 refis diák látogatott el Kampenbe egy hétre, ahol családoknál laktak, most pedig a hollandok jöttek el viszontlátogatásra egy hétre Pápára.
A mai napon órákat látogattak a diákok, majd a közös ebéd után egy városi sétára invitálták őket, melyen Pápa nevezetességeit mutatták be. A napot relaxációval zárják a Várkertfürdőben, kedden és szerdán pedig kirándulni mennek a Balatonra és Budapestre. Csütörtökön a megújult Esterházy-kastélyt látogatják meg, ahol a tárlatvezetés mellett barokk ruhás fotózáson vesznek részt, a délutánt a tanévzáró Tarczy parti zárja, ahol sok vicces feladat és móka vár majd mindenkire.
Hardi Tünde tagozatvezető kiemelte, a testvériskolai kapcsolat nagyon fontos egy intézmény számára, hiszen a diákok bepillantást nyerhetnek egy másik kultúra mindennapjaiba, s akár életre szóló szoros barátságok alakulhatnak ki.
A pápai programokat Pápa Város Önkormányzata támogatta.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!